woensdag, mei 27, 2020

Lage prijzen zorgen voor positieve Dealextreme ervaringen

Post date:

Author:

Category:

China kent een aantal zeer grote webshops die dagelijks worden bezocht door duizenden consumenten. Alibaba is inmiddels een naam die wereldwijd bekend is, maar ook Dealextreme is een bedrijf in opkomst. Deze ondernemingen beseffen dat online winkelen de toekomst heeft. Door het grote aanbod en de uitstekende service zijn Dealextreme ervaringen over het algemeen positief.

Dealextreme

Sinds de oprichting in 2006 verovert webwinkel Dealextreme de Chinese markt. Zowel Chinezen als buitenlandse klanten zijn enthousiast over het aanbod van deze webshop. Mensen beschouwen met name de lage prijzen en de gratis verzendkosten als een groot voordeel van Dealextreme. Producten die je besteld worden gratis verzonden omdat deze kosten al in de prijs zijn verwerkt. Dit geeft je als consument uiteraard een groot voordeel in de portemonnee. Daarnaast zijn er vrijwel geen verzendkosten omdat bedrijven als Dealextreme zich in bepaalde delen van China vestigen waar de overheid extra investeert in bedrijven. Zij moeten de Chinese economie tot een van de sterkste ter wereld maken.

Producten inkopen

De manier waarop Dealextreme inkoopt zorgt ervoor dat de prijzen van de producten erg laag blijven. Het bedrijf koopt namelijk een grote hoeveelheid aan producten tegelijkertijd in speciale pakketten. Daardoor ontvangen ze korting, die weer doorberekend kan worden aan klanten. Dit maakt het mogelijk om een verzending al in de prijs van een product te verwerken.

Snelle levering

Ook de ervaring met het leveren van de producten via Dealextreme is overwegend positief. Bij een bestelling van meer dan 15 euro ontvang je een Track & Trace code waarmee je de verzending in de gaten kunt houden. Afhankelijk van het product ligt het vervolgens binnen een paar werkdagen op je deurmat.

Zo maak je sparen jouw lifestyle

Sparen is belangrijk. Dat leer je al op jonge leeftijd. Het is alleen lastiger dan het lijkt om een goed bedrag bijeen te krijgen....

Met deze sporten verbrand je optimaal calorieën

Het lijkt wel alsof we maar op twee sporten durven te vertrouwen als het om het verbranden van lichaamsvet gaat. Als je niet aan...

Waar woon je het duurst? En waar het goedkoopst?

Ben je op zoek naar de ideale plek om te wonen? Dan kijk je natuurlijk in belangrijke mate ook naar wat het kost. In...