Op vakantie met het vliegtuig

0
1257
Depositphotos_9134949_S

Gaan jullie op vakantie met het vliegtuig? Heerlijk! Alleen is het wel verstandig over een aantal dingen na te denken voordat jullie vakantie ook echt begint. Niet alleen moet je nadenken over alle spullen die mee moeten, welke papieren je zeker niet mag vergeten en wie er voor de planten en dieren gaat zorgen als jullie weg zijn, maar ook over hoe je naar het vliegveld toe gaat.

Bij het vliegveld parkeren

Vlieg je via Eindhoven airport? Dan is het ideaal als je kunt parkeren Eindhoven airport. Toch zijn er nog steeds mensen die dit liever niet doen. Bijvoorbeeld omdat ze bang zijn voor inbraken of omdat ze de prijzen te hoog vinden. Er zijn veel plekken waar geparkeerd kan worden als je met het vliegtuig op reis gaat. Niet alleen op het terrein van Eindhoven airport zelf, maar ook bij andere parkeerplekken in de buurt.

Ook voor een lange vakantie kun je hier terecht, want lang parkeren Eindhoven airport is ook zeker mogelijk. Er zijn verschillende parkeerbedrijven die dit aanbieden, zodat jij onbezorgd op vakantie kan gaan. Kijk wel goed naar de bedrijven, want ze kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Zo staat je auto bij de één in een afgesloten garage, heeft de ander overal camerabewaking en is het bij weer een ander mogelijk je auto tussentijds te laten wassen! Ook wanneer je een elektrische auto hebt, is het mogelijk hier gebruik van te maken. Er zijn bedrijven waarbij je auto opgeladen wordt tijdens je afwezigheid.

Wat moet er mee op vakantie?

Uiteraard neem je voldoende kleding mee voor jou en je medereizigers. Ga je naar de zon toe? Dan is het niet nodig warme kleding mee te nemen. Wel zou je voor de zekerheid een lange broek of een lekker vest mee kunnen nemen voor de eventuele koude avonden. Denk verder aan voldoende verzorgingsproducten en medicatie, en vraag voor de medicijnen die onder de Opiumwet vallen een Schengenverklaring aan. Ook de nodige opladers vergeet je uiteraard niet.

En dan natuurlijk nog jullie paspoorten, vliegtickets, verzekeringspasjes en alles wat daar bij hoort. Vergeet ook zeker niet de reservering voor het hotel uit te printen en mee te nemen, zodat je deze altijd kunt overhandigen wanneer dit nodig is. daarnaast is het aan te raden de gegevens van het hotel bij een familielid of kennis neer te leggen. Mocht er iets gebeuren en je bent op je mobiel niet bereikbaar, dan kunnen ze je altijd via het hotel nog bereiken. Vergeet als laatste niet de adresgegevens van familieleden en vrienden mee te nemen, zodat je op vakantie een kaartje kunt sturen.