Zo pak je voor een zonvakantie

0
803

Heb je een zonvakantie op de planning staan? Daar kan je natuurlijk al veel voorpret om hebben. Het is belangrijk om je vakantie goed voor te bereiden. Kijk bijvoorbeeld naar de juiste kleding om mee te nemen naar zonnige bestemmingen. Zo zie je er goed uit, maar voel je je ook goed. Het is slim om alles eens langs te lopen op deze plek. Zo ben je er zeker van dat je vakantie een succes zal worden.

Korte broek en T-shirt

Dat je de korte broek en het T-shirt inpakt is natuurlijk niet meer dan logische. Het is er warm en dus wil je lekker luchtig gekleed gaan. Bovendien worden je armen en benen ook mooi bruin wanneer ze in de zon komen. Het is wel belangrijk om aandacht te besteden aan welke korte broek en welk T-shirt je draagt. Het kan heel stijlvol zijn, maar het kan er ook snel lullig uitzien. Houd het lekker minimalistisch en kies voor zomers kleuren die niet te fel zijn. Pak ook meerdere setjes in om te zorgen dat je wat kan afwisselen in je outfit.

Een linnen broek

Het is natuurlijk zo dat het in de avonduren flink kan afkoelen op zomerse bestemmingen. Echt koud worden doet het ook niet. Dus is kiezen voor de juiste zomers avondkleding ook wel heel belangrij. Een goede keuze kan je maken door voor de linnen broek te gaan. Die is niet zo warm als de spijkerbroek. Dat komt doordat de stof beter ademt. Dit geeft je wat meer lucht. Een ander voordeel is dat de kleuren van de linnen broeken ook wat meer zomers zijn. Het staat je dus ook gewoon beter in de zomermaanden op warme bestemmingen.

Een mooi overhemd

Af en toe moet je toch ook wat meer gekleed gaan op je vakantie. Bijvoorbeeld wanneer je uit eten gaat. Je hoeft niet direct een 3-delig aan te trekken. He tis echter wel slim om een mooi overhemd mee te nemen. Dit hoeft geen strak werkoverhemd te zijn. Je kan ook een meer luchtig model dragen. Dunne stof heeft dan altijd de voorkeur en het is niet erg wanneer het een beetje oversized is. Ook is het fijn om te weten dat je net wat meer mogelijkheden met kleur hebt als je voor deze overhemden gaat. Dat is natuurlijk ook een voordeel.

Het juiste paar schoenen

Misschien wel de moeilijkste keuze is die van de zomerse schoenen. Het is slim om een paar sneakers mee te nemen. Het is echter ook wel fijn om op sandalen te kunnen lopen. Het blijft natuurlijk wel vakantie, dus het is fijn wanneer alles ook een beetje gemakkelijk mag zijn. Bovendien zijn sandalen wel wat fijner om te dragen als je bijvoorbeeld naar het strand gaat. Zorg dus dat ze in ieder geval in je koffer zitten als je op het vliegtuig stapt. Zo heb je alles compleet om goed voor de dag te komen en je toch vrij en gemakkelijk te voelen op vakantie.