Op deze manier kan je er nog mooier uitzien

0
789

Iedereen wil natuurlijk de beste versie van zichzelf zijn. Daarvoor gebruik je ook de beste en mooiste beautyproducten. Wat je echter vaak niet weet, is dat je veel meer uit deze producten kan halen dan je denkt. Je kan ze bijvoorbeeld op veel meer manieren gebruiken dan alleen de manier zoals die omschreven staat. Dit worden ook wel beautyhacks genoemd. En daar kan jij je voordeel mee doen. Daarom halen we in dit artikel een aantal voorbeelden aan zodat jij de mooiste versie van jezelf kan zijn.

Foundation beter matchen

Een belangrijk probleem waar veel vrouwen mee te maken hebben, is dat de foundation die ze gebruiken eigenlijk niet zo goed matcht met de kleur van hun huid. Dit is natuurlijk ook wel heel vervelend. Daarom is het ook goed om te weten dat er een simpele manier is om hier iets aan te doen. Wat je doet is naast jouw foundation ook een goede dagcrème kopen. Die kan je dan met elkaar mengen. Op die manier kan je zorgen dat de foundation veel beter op jou aansluit. Waardoor je er dus direct ook beter uit zal zien.

Zorgen voor je lippen

Het is heel populair om filler in je lippen te spuiten. Zo zien ze er direct een heel stuk voller uit. Dat is natuurlijk ook de look die jij aantrekkelijk vindt. Alleen is het wel een ingreep, of je het nu leuk vindt ofniet. Daarom kan je ook gewoon een lippotlood in huidskleur gebruiken om deze in het midden van je lippen aan te brengen. Door het vervolgens aan de rand wat te vervagen, kan je jouw lippen optisch veel voller laten lijken. Dit is natuurlijk ook precies wat je zoekt. Dat maakt het dus wel heel aantrekkelijk en gemakkelijk.

Scheren zonder scheergel

Stel dat je onverwachts zonder scheergel komt te zitten. Je hebt niet goed opgelet en nu is de bus leeg. Maar het is wel belangrijk dat je fatsoenlijk voor de dag komt, dus er zal toch wat aan je haargroei gedaan moeten worden. Wat doe je dan? Dan is het goed om te weten dat je ook gewoon met conditioner aan de slag kan gaan. Daarmee maak je jouw haartjes namelijk zachter. Daardoor kan je ze dus net wat gemakkelijker scheren. Het is ook nog eens zo dat je huid er wat zachter door gaat aanvoelen. Dat is natuurlijk ook wel heel lekker.

Op natuurlijke wijze reinigen

Wil je op een meer natuurlijke wijze van je make-up af? Dan ruil je de remover in. In plaats daarvan ga je met kokosolie aan de slag. Het voordeel hiervan is namelijk dat het je huid net zo gemakkelijk schoonmaakt als de specifieke removers. Alleen is het wel een stuk vriendelijker voor je huid. Die zal een stuk zachter aanvoelen wanneer je de remover gaat gebruiken. Dit is natuurlijk ook wel heel lekker, omdat je je dan gewoon veel beter in je vel voelt zitten. Dat is natuurlijk minstens zo belangrijk te noemen.