Een laptop personaliseren

0
590

Het is tegenwoordig zo dat iedereen van jong tot oud met zijn eigen laptop werkt. Het is niet allee handig voor de productiviteit, maar bijvoorbeeld ook voor sociaal netwerken of voor de creativiteit. Natuurlijk wil je wel ook dat je laptop weergeeft wie jij bent. Daarom is het ook weleens leuk om te kijken naar wat je kan doen om je laptop te personaliseren, bijvoorbeeld met een bijzondere laptopsticker. Of door zelf voor leuke bekleding van de saaie vlakken te zorgen. Er zijn talloze mogelijkheden waarvan we er een aantal hier verzorgen.

Een sticker gebruiken

Een gemakkelijke manier om veel te bereiken met het decoreren van je laptop is door een sticker te gebruiken. Er zijn talloze ontwerpen, dus je kan er daadwerkelijk van maken wat je wilt. Je kan logo’s van je favoriete merken gebruiken, je kan voor decoratieve patronen gaan, of je neemt een fijne quote die bijdraagt aan wat je doelen zijn. Mocht je de laptop voor je werk gebruiken, dan kan je misschien stickers in de huisstijl van de onderneming laten maken om de laptop mee te versieren. Tot slot zijn er ook websites waar je met eigen ontwerpen kan werken als je een sticker wilt maken.

Het gebruik van washi tape

Je kan ook met washi tape werken. Dit is tape in allerlei kleuren waarmee je heel gemakkelijk een leuk eigen ontwerp kan maken. Zo zit je dus niet vast aan de ontwerpen die de grote laptopstickers te bieden hebben. Het fijne hieraan is dat je het dus heel druk kan maken, maar je kan ook hele minimalistische keuzes maken. Soms kan je met enkele streepjes tape al iets heel leuks maken. Er is van alles mee mogelijk en je kan ook nog eens talloze vormen van inspiratie online vinden.

Plaatjes plakken

Een alternatief is het plakken van plaatjes op je laptop. Je knipt mooie foto’s of afbeeldingen uit en gebruikt daar dan folie voor. Je kan op die manier allerlei eigen zaken ermee benadrukken. Misschien ben je wel een groot fan van een bepaalde band of een serie. Dan kan je daar dus ook je laptop op je eigen manier mee beplakken. Het is leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is op deze manier. Het is wel belangrijk om goed slijtvast materiaal voor het plakken te gebruiken. Zorg ook dat alles goed past. Zo ziet het er pas echt mooi uit.

Andere materialen gebruiken

Je kan het personaliseren van je laptop ook met andere materialen dan stickers doen. Dat kan je misschien herkennen van hoe je telefoons personaliseert. Denk aan het gebruik van steentjes die je zo kan plakken. De zelfklevende steentjes zijn leuk wanneer je bijvoorbeeld van veel glitter houdt. Ze zijn gemakkelijk te plakken en je kan er allerlei leuke eigen ontwerpen mee maken. Een ander fijn voordeel van deze methode is dat de steentjes wat gemakkelijker veilig te verwijderen zijn als je erop uitgekeken bent en iets anders wilt.

 

Onderkant formulier