Wat geef je je partner voor Valentijnsdag? Met deze 5 tips kom je goed voor de dag

0
1711

Natuurlijk wil je je geliefde graag verrassen met Valentijnsdag. Maar elk jaar met hetzelfde cadeau aankomen is misschien wel wat afgezaagd en het is lastig om leuke inspiratie op te doen.  Verras je partner dit jaar daarom eens met iets écht origineels, iets wat niet verwacht wordt en gegarandeerd in goede aarde zal vallen. Het wordt altijd gewaardeerd als je net een stapje verder gaat en wat extra moeite doet. Met deze vijf tips scoor je zeker weten punten en voeg je weer wat romantiek toe aan je relatie.

Tip 1: Verras eens met een diner op bed
Een ontbijt op bed is leuk, maar natuurlijk wel een beetje afgezaagd. Verras je partner daarom eens met een diner op bed. Steek een kaarsje aan, kook uitgebreid of laat je favoriete restaurant een heerlijk menu bezorgen voor een wat luxere maaltijd, of als je gewoon zelf niet zo goed kunt koken. Dit is origineel, romantisch en na het toetje volgt misschien direct een extra toetje…

Tip 2: Ga schaatsen
Schaatsen is een leuke en originele date. Het is actief, je kunt steun en warmte zoeken bij elkaar en daarna heerlijk samen opwarmen onder een dekentje of in een warm bad. Zoek daarom de schaatsbaan in de buurt eens op en ga samen op pad. Ook als je niet zo goed kunt schaatsen is dit een leuke date. Je kunt steun zoeken bij elkaar, elkaar overeind helpen en er wordt gegarandeerd gelachen.

Tip 3: Herbeleef jullie eerste date
Wat is er romantischer dan jullie eerste date nog eens helemaal overdoen? Reserveer datzelfde restaurant, haal je partner op, draai dezelfde muziek, zoen op dezelfde plek als waar die eerste zoen plaatsvond… Probeer zoveel mogelijk details na te bootsen voor de ultieme ervaring zodat jullie die eerste date weer helemaal kunnen herbeleven. Hiermee zul je je beiden weer herinneren hoe verliefd je je toen voelde en dit kan je relatie een echte boost geven. Bovendien zal de moeite die je hiervoor hebt gedaan zeker gewaardeerd worden.

Tip 4: Geef een gepersonaliseerd cadeau
Een gepersonaliseerd cadeau kan ontzettend gewaardeerd worden en van grote waarde zijn voor de ontvanger. Denk hierbij echter niet aan bedrukte mokken en afgezaagde t-shirts, maar kijk eens wat de kleinere handwerkbedrijfjes te bieden hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van handbeschilderd servies, zoals een porseleinen schaal met daarop een afbeelding van jullie gezin? Of sieraden met daarin de namen of geboortestenen van jullie zelf of de kinderen verwerkt. Aan dit soort cadeaus wordt vaak ontzettend veel waarde gehecht.

Tip 5: Chocolade en bloemen, maar dan anders
Verras je partner met heerlijke chocolade en bloemen, nogal cliché, maar niet voor niets want dit valt vaak in de smaak. Maak het wel net even iets specialer door er wat meer aandacht aan te besteden. Laat de bloemist bijvoorbeeld een mooi boeket maken met net zoveel rozen als het aantal jaren dat jullie samen zijn, en voor elk kind een witte roos. Laat een chocoladetablet maken met een persoonlijke boodschap, of bonbons in vormen en met afbeeldingen van dingen die echt bij jullie horen. Hiermee scoor je gegarandeerd punten!