Kunstmatige intelligentie zocht de beste workout uit

0
545

Wie durft kunstmatige intelligentie nog tegen te spreken? Wat je ook wilt weten of onderzoeken, de computerkracht heeft zo het antwoord voor je. Zo is bijvoorbeeld ook uitgezocht wat de beste workout is om snel veel spiermassa te kweken. Je wilt dan natuurlijk wel heel efficiënt aan de slag gaan. In dit artikel lees je wat je moet doen. Niet alleen waar het gaat om de training, maar ook waar het gaat om alle factoren die hier verder op van invloed zijn. Neem het dus door om zelf ook snel te groeien.

De belangrijkste richtlijnen

Het is goed om te zien dat kunstmatige intelligentie het eens is met de fysieke wereld waar het gaat om de belangrijkste richtlijnen. Zo is het belangrijk om je op compoundoefeningen zoals de deadlift of het bankdrukken te richten. Daarnaast is het essentieel dat de weerstand of het gewicht stap wordt verhoogd om je spieren prikkels te blijven geven. Ook is de verhouding tussen rust en inspanning belangrijk en train je 3 tot 4 keer per weer om je spieren op de andere dagen rust te kunnen geven.

Eten, drinken en slapen

Ook waar het gaat om eten, drinken en slapen komt de kunstmatige intelligentie overeen met kennis uit de echte wereld. Je moet uitgebalanceerd eten en zorgen dat je vooral goede eiwitten binnenkrijgt voor opbouw en herstel van je spieren. Ook moetje voldoende rusten en slapen om je spieren te laten herstellen en groeien. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende vocht tot je neemt. Dit houdt jouw spieren soepel, maar voorkomt ook dat je zelf de nodige tekenen van vermoeidheid gaat vertonen. Overigens geldt voor alle richtlijnen uit de ze twee alinea’s dat ze alleen maar werken wanneer je het ook echt consistent volhoudt.

Het eerste deel van de week

De training bestaat uit 4 krachttrainingen en 3 rust- of hersteldagen. Op maandag train je borst en biceps. Dat doe je met bankdrukken, flyes, tricep dips en triceps pushdowns. Van elke oefening doe je 3 sets, waardoor je dus na 12 sets klaar moet zijn met je workout. Zorg wel dat je op elke set maximaal 10 herhalingen kan doen. Dinsdag doe je rug en biceps met een deadlift, pull-up, bent-over row en met barbel curls. Ook hier ga je voor 4 x 3 = 12 sets van maximaal 10 herhalingen. Woensdag staat voor rust of actief herstel.

Het tweede deel van de week

Donderdag gaan de 12 sets naar benen en schouders, met squats, leg press, schouderdrukken en lateral raises. Vrijdag is weer en dag voor actieve rust met bijvoorbeeld lichte cardio of yoga. Zaterdag raadt AI een full-body workout van 12 sets aan. Je doet de clean en press, pull-up, lunge en plank, elk 3 sets. Op zondag neem je dan echt volledige rust. Dat betekent dus ook geen lichte cardio of yoga. Zondag doe je helemaal niks anders dan sport of Netflix kijken op tv. Dit is volgens kunstmatige intelligentie het ideale programma om snel en efficiënt te groeien.