zondag, mei 31, 2020

Een veilig bedrijf in drie stappen

Post date:

Author:

Category:

Heb jij een eigen bedrijf dat gevestigd is in een eigen pand? Dan wil je het jouw medewerkers natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken om binnen te komen. Mogelijk heb jij elektronische sloten of misschien heb je wel een aantal sleutels uitgegeven. Hartstikke makkelijk, maar je zit natuurlijk niet te wachten op ongenodigde gasten. Toch komt het best wel vaak voor dat bijvoorbeeld inbrekers zich tot een bedrijfspand richten. Op zich ook wel logisch, want deze panden bevinden zich vaak op een bedrijventerrein. Overdag is hier voldoende bedrijvigheid, maar in de avonduren, ’s nachts en in het weekend is het er vaak verlaten. Inbrekers kunnen dan zonder problemen hun slag slaan. Daarom is het belangrijk dat jij jouw bedrijf voorziet van optimale beveiliging. Wij helpen jou hierbij met de onderstaande stappen.

1. Degelijk hang- en sluitwerk

Ten eerste is het belangrijk om de toegangsdeuren van jouw bedrijfspand te beveiligen. Dit gebeurt doorgaans met hang- en sluitwerk. Niet alle sloten zijn echter van even goede kwaliteit. Zeker bedrijfspanden met oude sloten zijn geliefd onder inbrekers. Zij hebben deuren met oude sloten namelijk binnen een handomdraai geforceerd. Heb jij de sloten van jouw pand nog nooit vervangen? Overweeg dit dan eens te doen. De kans op een inbraak wordt zodoende namelijk stukken kleiner!

2. Plaats anti-inbraakbeveiliging

Een beetje inbreker laat zich tegenwoordig niet meer tegenhouden door sloten. Wanneer hij echt iets wil hebben, kan hij immers ook gewoon een raam intikken. Dit voorkom je door anti-inbraakbeveiliging te plaatsen. Denk hierbij aan een inbraakalarm of camera’s. Inbrekers worden namelijk vaak afgeschrikt door middel van deze moderne beveiliging. Wil jij ook camera’s of een inbraaksysteem? Doe dan een beroep op Belcentrale Security. Belcentralesecurity.nl verzorgt namelijk moderne inbraakbeveiliging voor het MKB, waardoor jouw bedrijfspand goed beveiligd is.

3. Denk niet alleen aan het pand zelf

Onze samenleving is de afgelopen jaren behoorlijk gedigitaliseerd. Dit heeft een aantal voordelen, maar ook zeker nadelen. Zo is cybercrime bijvoorbeeld om de hoek komen kijken. Menig bedrijf heeft hier al hinder van ondervonden. Criminelen breken hierbij op afstand in en verschaffen zich zodoende toegang tot gevoelige informatie. Daarom moet jij jouw bedrijf niet alleen fysiek maar ook digitaal goed beschermen. Dit houdt in dat jij zorgt voor beveiliging in de digitale omgeving. Zodoende kunnen mensen met verkeerde bedoelingen zich niet zonder slag of stoot toegang verschaffen tot de gegevens op computers of servers van jouw bedrijf.

Lees ook: ISDN gaat verdwijnen, wat nu?

Waarom Belcentrale Security?

Er zijn vandaag de dag veel partijen die zich richten tot veiligheid in bedrijven. Waarom zou jij dan kiezen voor Belcentrale Security? Ten eerste omdat dit bedrijf een groot aantal beveiligingsadviseurs in dienst heeft. Zij beschikken over ontzettend veel kennis en hebben daarnaast ook nog eens jarenlange ervaring in de IT en telecom. Hierdoor kan Belcentralesecurity.nl het midden- en kleinbedrijf de juiste oplossingen bieden op het gebied van beveiliging. Dit gaat overigens niet alleen maar om de digitale beveiliging. Zo kunnen de beveiligingsadviseurs van Belcentrale Security ook adviseren over het al dan niet nemen van een inbraakalarm. Ten tweede is Belcentrale Security ook nog eens goedkoop. Denk nu niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de beveiliging, want dat is absoluut niet het geval. Kortom: met behulp van Belcentrale Security weet jij zeker dat jouw bedrijf tot in de puntjes beveiligd is!

Zelf je kapsel kunnen bijwerken

Zelf je haar kunnen knippen, zou dat niet gemakkelijk zijn? Misschien wil je het niet geloven, maar het is wel echt mogelijk. Zeker wanneer...

Procureur: multifunctioneel braadstuk in zomer en winter

Wel eens een mooi varkensbraadstuk gemaakt? Niet? Doen! En dan zeker eens proberen met procureur. Procureur is sowieso een goed idee en je kunt...

Zo maak je sparen jouw lifestyle

Sparen is belangrijk. Dat leer je al op jonge leeftijd. Het is alleen lastiger dan het lijkt om een goed bedrag bijeen te krijgen....