De 6 handigste multifunctionele relatiegeschenken

0
1723
relatiegeschenk pen

Waarom zetten we relatiegeschenken in? Om mensen aan ons bedrijf te binden. Het kan zijn om een nieuwe relatie aan te gaan, of om een bestaande relatie te versterken of te behouden. De gouden tip? Die kunnen we je wel verklappen. Zorg ervoor dat het gebruikt wordt! Een relatiegeschenk dat veel gebruikt wordt, daarvan wordt de opdruk keer op keer gezien. Zowel bewust als onbewust blijf je hangen. Een mok bedrukken bijvoorbeeld, elke dag drink je wel koffie of iets anders. Elke keer wanneer je drinkt, zie je het logo van wie hem bedrukt heeft. Voor sporters is om dezelfde reden bidons bedrukken een passende optie. Maar hoe zorg je dat je ook nog een beetje origineel bent én dat je relatiegeschenk gebruikt wordt? Wat dacht je van multifunctionele weggevers:

Pennen

Pennen kunnen heel eenvoudig zijn, maar ze zijn heel effectief. Ze komen gemiddeld bij zo’n 7 eigenaren terecht en worden dagelijks gebruikt. Daarnaast zijn ze eenvoudig en snel te bestellen en te bedrukken. Ze zijn er in goedkope versies, duurdere, luxere versies en in multifunctionele! Neem bijvoorbeeld een pen waarvan de clip tegelijkertijd een smartphonehouder is. Er zijn ook pennen met een schermreiniger ingebouwd of met een handige stylus om je tablet makkelijk mee te bedienen.

Zakmessen

Een zakmes is natuurlijk dé multifunctionele tool! Hier zit meestal een mesje, kurkentrekker, flesopener, schaartje en misschien nog wel meer in verwerkt. Hij komt dus voor van alles van pas. Daardoor zal een zakmes veel worden gebruikt. Deze weggevers hebben bovendien vaak een goed oppervlak om opvallend je zakmessen te bedrukken.

Rolmaten

Heb je klusjesmannen of –vrouwen in de doelgroep? Of gewoon hobbyisten? Rolmaten zijn er in de simpelste vorm, maar ook met meerdere functies tegelijk! Neem nou een rolmaat met een lampje erin. Ze zijn er ook met een waterpas en/of een schroefsleutel. Zo heb je al bijna je halve gereedschapskist in één keer bij je! Deze cadeautjes hebben bovendien als voordeel dat ze vaak heel professioneel en kratvast bedrukt kunnen worden.

Powerbanks

Wie heeft er tegenwoordig niet een smartphone? Een powerbank is dan ook een briljant idee als weggever, zeker voor een doelgroep zoals millennials. Powerbanks kun je aanschaffen met een lampje erin, heel handig voor bijvoorbeeld kamperen. Maar het kan ook andersom! Er zijn zaklampen als relatiegeschenk te koop, die tegelijkertijd een powerbank zijn. En zo kun je aan nog veel meer multifunctionele zaklampen komen, zoals die met een flesopener. Er zijn bovendien (draadloze) opladers die tegelijkertijd dienen als een smartphonehouder of die verwerkt zitten in een schrijfmap of reisetui!

Lees ook: een veilig bedrijf in 3 stappen

Tassen

Hoe handig kan een tas zijn, waarbij je kunt kiezen hoe je hem draagt? Misschien heb je wel eens zo’n tas gezien. Eén die om te vouwen is als een rugzak, maar ook een schoudertas kan zijn. Gebruik je de tas voor school, dan is de rugzak handig. Ga je boodschappen doen, dan zou een draagtas goed van pas kunnen komen. Over boodschappentassen gesproken, die zijn er ook met een hoesje eraan vast of erbij. Deze vouw je heel compact op en stop je in het kleine hoesje. Zo kun je hem altijd meenemen of ergens aan bevestigen.

Sleutelhangers

En dan hebben we nog de sleutelhangers, natuurlijk. Wat je allemaal aan een sleutelhanger kunt bevestigen… Er kan simpelweg een lampje aan zitten of wederom een flesopener. Maar het gaat verder dan dat. Er zijn nu handige sleutelhangers met key finders. Dit zijn kleine apparaatjes die, zoals de naam doet vermoeden, je kunnen helpen je sleutels weer terug te vinden. Deze werken vaak samen met een app. Dit klinkt misschien best lux, maar duur hoeven ze niet te zijn. Speciaal voor alle smartphonegebruikers kun je sleutelhangers bedrukken met daaraan een schermreinigingsdoekje! Deze geschenken zijn niet alleen multifunctioneel, maar ze zijn ook nog eens ontzettend breed inzetbaar! Je kunt ze eenvoudig in groten getale aanschaffen en een brede doelgroep er blij mee maken!