Rijd in een gloednieuwe auto door te kiezen voor private lease

0
2038
private lease

Heb je al eens overwogen om te kiezen voor private lease? Zo niet, doet het je zeker goed om eens de mogelijkheden te bekijken die XLEasy je te bieden heeft. Als je geen spaargeld hebt, maar wel beschikt over een maandelijks en vast inkomen, dan kun je eenvoudig een auto leasen. Tegen een zeer voordelig tarief kun je in een gloednieuw model rijden en je hebt ook nog eens de keuze uit een breed wagenpark. Bekijk de mogelijkheden van alvast online.

Zo werkt het:

 1. Stel je auto samen met de Car Configurator.
 2. XLeasy neemt de aanvraag in behandeling.
 3. Samen ronden we contract aan tafel af.
 4. Lekker rijden in je gloednieuwe auto.

Betaal een vast tarief per maand door te kiezen voor private lease

Als je kiest voor private lease, weet je zeker dat je nooit voor onverwachtse kosten komt te staan. Je betaalt iedere maand een vast tarief. In dit tarief is het onderhoud, de wegenbelasting, de afschrijving van de auto, de pechhulp en de allrisk verzekering inbegrepen. Indien er sprake is van pech, kun je binnen 72 uur een nieuwe auto verwachten. Als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs kom je in aanmerking om te leasen, of je nu net 18 bent of al wat ouder. Hierbij het overzicht van alles wat er bij je abonnement zit inbegrepen:

 • Reparatie en onderhoud
 • Pechhulp
 • Vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 72 uur
 • Motorrijtuigenbelasting
 • WA verzekering
 • All-risk verzekering
 • Vervanging van banden

Schadevrije jaren zijn niet nodig als je gaat leasen

Als je nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd, kunnen dit voor sommige verzekeraars  erg lastig zijn. Dit wil je natuurlijk liever niet ervaren. Kies gewoon voor private lease, waar je geen schadevrije jaren nodig hebt. Het afsluiten van het leasecontract kun je eenvoudig en snel via de website van XLEasy doen. Wacht daarom niet langer en breng eens een bezoek aan de website. Wellicht start je binnenkort de motor van jouw gloednieuwe bolide. Kies uit een aanbod van meer dan 60 verschillende auto’s. Op de website staat echter maar een selectie van het zeer ruime aanbod auto’s. Dus staat  je favoriete auto er niet tussen, neem dan contact.

Lees ook: tips voor een roadtrip met vrienden