Verras je partner met valentijnsdag

0
1809
valentijnsdag partner

Verras je partner op donderdag 14 februari, Valentijnsdag. Het is een mooie gewoonte om op Valentijnsdag jouw geliefde in het zonnetje te zetten. Woont jouw Valentijn in het buitenland dan kun je een bloemetje sturen, een pakketje of een kaart met wat lieve woorden. Woon je samen dan kun je thuis bij het ontbijt een cadeautje leggen. Een Valentijncadeau kan een bos rode rozen zijn, parfum, maar ook een vliegticket om er samen even tussenuit te gaan. Jouw persoonlijke omstandigheden zullen bij de keuze een rol spelen. Hoeveel kun je besteden, hoeveel wil je besteden en ook hoe romantisch ben je aangelegd? Laat het gewoon een leuke verrassing zijn. Wat extra aandacht voor elkaar is ook oké. Liefde hoeft niet in geld te worden uitgedrukt. Samen een avond vrij met een drankje en een hapje kan ook heel hartverwarmend zijn.

Extra aandacht voor je geliefde

Ben je al heel lang samen of is de liefde nog pril? Wat extra aandacht op Valentijnsdag voor je geliefde zal je dichter bij elkaar brengen. Tijd voor elkaar, tijd die vaak ontbreekt in ieders drukke bestaan. Quality time, dat is wat je samen nodig hebt om de liefde te vieren. Liefde is niet zo vanzelfsprekend, liefde moet groeien van verliefd zijn tot alles voor elkaar willen doen in voor- en tegenspoed. Liefde is elkaar niet kunnen missen, maar elkaar wel los kunnen laten en elkaar de vrijheid gunnen. Sterke liefde zal problemen overwinnen en laat zich niet leiden door egoïsme. Als je deze liefde hebt gevonden, heb je eigenlijk geen Valentijnsdag nodig. Je geeft elkaar elke dag wat de ander nodig heeft. En toch……. zal extra aandacht gewaardeerd worden, met of zonder cadeau. Een heerlijk ontbijt op bed is ook lekker!

Lees ook: de eerste keer verliefd

Vergeet je Valentijn niet

Vergeet je Valentijn niet als je weet dat hij of zij dit een belangrijke dag vindt. Er zijn grote verschillen, mensen die Valentijn groots vieren en mensen die hier niets mee doen. Je kent je partner dus je weet wat je te doen staat. Een ontbijt op bed (maar dan wel in het weekend), een weekend Parijs of een hotelovernachting in eigen land? Of sturen jullie elkaar een leuke kaart met lieve woorden? Om eropuit te gaan zijn er genoeg steden en/of bezienswaardigheden te vinden. Een dagje wellness, wat denk je daarvan? Online staan nog veel meer leuke ideeën voor jou en je Valentijn. Valentijnsdag vergeten lukt bijna niet, er wordt in Nederland veel aandacht aan besteed.