woensdag, oktober 23, 2019

De eerste keer verliefd…

Post date:

Author:

Category:

Je hebt het te pakken, je bent verliefd. Je hebt kriebels in je buik, je krijgt geen hap meer door je keel en je bent erg vrolijk. De mensen in je omgeving zullen vragen wat er met je is, ze zullen vragen waarom je humeur zo goed is, waarom je barst van de energie en waarom je zo vrolijk bent. Je hebt het dan dus echt te pakken en vaak heeft de omgeving het ook erg snel in de gaten. Helemaal niet erg, laat iedereen mee genieten en zo zorg jij ervoor dat je het kan delen en kan uiten!

Wat voel je?

Je bent verliefd, maar hoe kun je dat uitleggen? Je kunt de wereld aan, je hebt veel energie en je hebt overal zin in. Je bent niet meer te stoppen, niet moe te krijgen en je wil iedereen helpen. Je bent in gedachten de hele dag bij die ene persoon en denkt al aan samen dingen doen. Je kijkt er nar uit om elkaar weer te zien en het liefst zou je de hele dag berichten sturen aan je vriend of vriendin. Als je dan een berichtje krijgt of hij of zij belt, dan ben je helemaal in de wolken en krijg je vaak een rode kleur en je staat te stralen. Je hebt dat zelf vaak niet in de gaten, maar anderen zullen het aan je zien en dan zie je in wat het met je doet. Durf er eens bij stil te staan wat je voelt en dan voel je dat liefde je echt goed zal doen!

Geniet er van!

Verliefd zijn kan erg fijn zijn en daarom is het goed om er van te genieten. Je voelt je vrij, bent vrolijk en hebt energie, dat wil je toch wel eens meemaken? Als je al een tijdje samen bent dan kun je die momenten ook weer krijgen. Maar de eerste keer verliefd zijn zal je niet vergeten. Je bent wat verlegen, je wil de ander bellen maar je durft niet goed, je krijgt een rode kleur, je weet niet zo goed wat je moet zeggen… alles gaat vanzelf! Maar sta er bij stil en geniet samen van dat heerlijke moment. Later kun je er om lachen als je beide erg verlegen bent, maar het is juist mooi als je zo rustig aan open wordt gesteld aan elkaar en dan elkaar beter leert kennen… De eerste keer verliefd zijn is een heel mooi moment en een fijn gevoel waar je snel achter gaat komen!

Zoek maar hippe velgen uit

BMW is een automerk met misschien wel de meest stijlvolle velgen die er zijn. De autofabrikant heeft al decennia lang ervaring met het produceren...

Voor- en nadelen van kofferbakmatten

Wanneer je iemand bent die niet te nauw kijkt op de ordelijkheid in zijn auto, dan zijn kofferbakmatten of automatten misschien wel iets voor...

Verkoop jouw auto sneller via het internet met deze tips!

Heb jij reeds een nieuwe auto verkocht en wil je daarom van jouw oude auto af? Of heb je een andere reden om afstand...