Romantische ideeën voor een low budget date

0
2488

Na alle drukte van tentamens en deadlines hebben jullie eindelijk weer tijd voor elkaar. Een date voor wat echte quality time is dan natuurlijk perfect. Na een paar onverwachte rekeningen is jullie budget helaas beperkt. Met deze vier romantische ideeën kunnen je voor een klein bedrag toch een onwijs leuke date hebben samen. Het is natuurlijk altijd leuk om voor een klein bedrag een leuke date te hebben, zodat er meer geld overblijft om samen te sparen. Pak de agenda’s er maar bij en kies een van de volgende dates.

Daten in het dekenfort
Een dekenfort? Ja zeker, jullie gaan daten in jullie zelfgemaakte dekenfort. Maak ruimte vrij waar dat kan en begin met verzamelen van jullie bouwmaterialen. Haal alle kussens, kleedjes, dekens en lakens tevoorschijn. Het bouwproces is natuurlijk al een deel van de fun. Houd een paar kussen en deken over voor het comfort in het fort. Klaar met bouwen? Gooi een zak chips en een fles frisdrank naar binnen. Liever een chique fortdate? Een flesje wijn met wat blokjes kaas kan natuurlijk ook! Vergeet je laptop niet, om een romantische film op te kijken. Kruip lekker tegen elkaar en geniet van jullie schattige, intieme locatie.

Picknicken binnen of buiten
Lekker eten en een date gaan vaak hand in hand. Duik samen de keuken in en bereid zelf een lekkere picknick met jullie favoriete hapjes. Geen inspiratie? Zoek dan samen online naar wat leuke receptjes om uit te proberen. Na de supermarkt te hebben geplunderd kunnen jullie eerst samen romantisch koken. Pak een mand in met wat bordjes, bestek, bekers en jullie overheerlijke creaties. Neem een groot kleed mee en bijvoorbeeld wat kussens en een box voor muziek. Hebben jullie de pech dat het regent? Ga lekker binnen picknicken. Spreid je kleed op de vloer en de date kan beginnen. Tijd om te smullen van al het lekkers.

Je eigen spa
Om je even helemaal te ontspannen en je eens lekker te laten pamperen is een dagje naar de spa natuurlijk heerlijk. Creëer nu samen met je partner jullie eigen spa. Haal wat lekkere bad- of douchegel, massageolie, maskertjes, geurkaarsen en wat hapjes. Je kunt natuurlijk ook lekker wat eten bestellen, dat scheelt weer inspanning op je spa dag. Begin met een lekkere warme douche of een warm bad samen. Geef elkaar bijvoorbeeld een lekkere hoofdmassage tijdens het harenwassen. Trek je badjas aan en geniet eerst samen van een drankje. Geef elkaar een fijne, uitgebreide massage. Als jullie helemaal ontspannen zijn kunnen jullie in het licht van de geurkaarsen samen relaxen en eten.

Ouderwetse spelletjesavond
Trek die ene oude kast eens open of struin de zolder af op zoek naar bord- en kaartspellen. Zorg voor voldoende snacks. Bak samen koekjes of gooi lekker een pizza in de oven. Trek allebei je meest comfortabele kleren aan voor deze chille date. Kies om de beurt een spelletje om te spelen. Zo heb je een leuk, avondvullend programma. Een kleine tip: deze date is misschien niet zo geschikt als een van jullie slecht tegen zijn verlies kan. Veel plezier! Staat Valentijnsdag voor de deur? Lees dan ook eens dit leuke artikel.