woensdag, oktober 23, 2019

Liefde voor…..

Post date:

Author:

Category:

Liefde voor boeken

Ben jij ook zo gek op boeken? Boeken van een bepaalde schrijver of schrijfster? Dan zul jij je geen moment vervelen. Het aanbod aan boeken is groot. Je zult zeker voorkeur hebben, bijvoorbeeld voor streekromans, oorlogsromans, kinderboeken, moppenboeken, dierenboeken, wetenschappelijke literatuur enz. Met boeken kun jij zoveel tijd doorbrengen. Als je leest vliegt de tijd en kun je niet piekeren. Je blijft er mentaal ook erg fit door. Ook het lezen van tijdschriften brengt veel plezier in je leven. Vind je het kopen van boeken te duur, sluit een abonnement af bij de bibliotheek. Ook de e-boeken, digitale boeken worden door de lezers gevonden, heel fijn dat die er zijn. Tip: een boek is een leuk cadeau. Voor elke leeftijd is wel een boek te vinden. Gaat het lezen moeizaam stap dan over naar boeken die aan je worden voorgelezen de zo genaamde luisterboeken.

lees ook: verras je partner met Valentijnsdag

Liefde voor kokkerellen

Sta jij het liefste de hele dag in de keuken te kokkerellen, ben jij een echte keukenprins(es)? Dan zal jouw liefde uitgaan naar bak- en kookboeken. Je kunt in de keuken je creativiteit wel kwijt, er zijn zoveel recepten in omloop. Wellicht vind je het ook eens prettig om helemaal zelf een recept samen te stellen en uit te proberen. Is het goed gelukt, deel jouw recept met anderen, dat kan ook online. Weet je hoe gezellig samen kokkerellen kan zijn. Het kan een heleboel eenzaamheid oplossen als meer mensen samen liefde voor kokkerellen kunnen opbrengen. Maar pas er wel mee op, je raakt er aan verslaafd en je besmet anderen met dit virus. Koken voor anderen brengt een heleboel gezelligheid met zich mee, je kunt straks niet meer zonder. Naast het kokkerellen is het samen eten ook iets om naar uit te kijken.

Liefde voor alles wat groeit en bloeit

Elk groen blaadje, elk takje stop jij opnieuw in de grond, in de hoop dat het een nieuw plantje of een nieuwe struik wordt. Hoe meer je met de natuur en alles wat er groeit en bloeit bezig bent, des te meer liefde je ervoor zult krijgen. Het is van belang dat iedereen de natuur koestert. Wij zelf zijn er onderdeel van! Ook kinderen kun je betrekken bij de natuur en hen vertellen over het belang ervan en zeker niet vergeten te vertellen hoe mooi de natuur is. Beter nog dan het vertellen is het laten zien van alles wat er groeit en bloeit. Trek eropuit, ga de natuur in, uiteraard zonder deze te verstoren. Je kunt iedereen leren om respect te hebben voor de natuur. Als iemand zich ervan bewust is hoe iets groeit, hoelang het duurt voordat een zaadje die reuze eik is, dan zal respect tonen geen enkel probleem zijn.

Zoek maar hippe velgen uit

BMW is een automerk met misschien wel de meest stijlvolle velgen die er zijn. De autofabrikant heeft al decennia lang ervaring met het produceren...

Voor- en nadelen van kofferbakmatten

Wanneer je iemand bent die niet te nauw kijkt op de ordelijkheid in zijn auto, dan zijn kofferbakmatten of automatten misschien wel iets voor...

Verkoop jouw auto sneller via het internet met deze tips!

Heb jij reeds een nieuwe auto verkocht en wil je daarom van jouw oude auto af? Of heb je een andere reden om afstand...