Liefde op social media

0
2127
liefde social media

Het gevaar van een relatie via social media

Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe liefde, zowel jongeren als ook ouderen hebben de sites op social media gevonden. Ze willen op deze manier mensen ontmoeten, die net als zij een relatie willen. Het is belangrijk als jij op deze manier een partner wilt krijgen, dat je zorgvuldig te werk gaat. Niet alles op internet is veilig. Men kan zich voordoen als een totaal ander persoon dan hij of zij in werkelijkheid is. Trap er niet in! Ga naar een veilige site als jij contact wilt leggen met wellicht een nieuwe liefde. Ken je mensen die via social media een vriend of vriendin hebben gevonden en hebben zij daarmee goede ervaring, dan zou je advies kunnen vragen. Laat je echter niet voor de gek houden en zorg dat je zeker weet wie er met jou aan het daten is.

De teleurstelling van liefde via internet

Veel mensen vinden een nieuwe liefde via internet, maar ook velen worden enorm teleurgesteld. Ook komt het voor dat mensen financieel behoorlijk in de put geraken, omdat zij naar hun zo genaamde nieuwe liefde geld overmaken. Ga nooit in op dergelijke vragen, werk je niet in de nesten. Uiteraard kan er uit een date ook wat moois ontstaan, maar of dat via internet moet? Dat bepaal je uiteraard zelf, wees altijd op je hoede. Maak je een afspraak, zorg dat anderen op de hoogte zijn, waar jij bent. Het is niet de bedoeling dat iedereen nu bang wordt om te daten, maar wel om erg voorzichtig te zijn. Spreek af in gelegenheden waar volop mensen zijn.

Lees ook: liefde is….

Vrienden voor het leven

Een date kan leiden tot een levenslange vriendschap, maar ook tot een liefdesrelatie. Ben duidelijk waarnaar je op zoek bent als je via internet iemand wilt ontmoeten. Wil jij je zelfstandigheid en eigen leven niet opgeven, maar wel samen dingen ondernemen, benoem dat. Ook vriendschap kan voor het leven zijn, je hoeft daar niet perse voor te trouwen of te gaan samenwonen. Het is een keuze en die maak je samen. Er zijn diverse mogelijkheden om een relatie aan te gaan. Zelfs in een zorgcentrum worden er nog volop vriendschappen gesloten en gaan de ouderen met elkaar op stap. Vriendschap en liefde hangen niet af van je leeftijd. Het is vaak zelfs zo dat ouderen nu meer tijd hebben voor elkaar dan vroeger, er moest gewerkt worden!