Hoe trek je de juiste partner aan?

0
2469
Hoe trek je de juiste partner aan

Iedereen wenst op een gegeven moment in hun leven de juiste partner te ontmoeten, waarmee je gelukkig zult worden. Je kunt eindeloos blijven fantaseren in de hoop dat je ideale partner ineens voor je neus staat, toch blijkt dit in de praktijk nauwelijks de resultaten te geven waarop je hoopt. Verstandiger is het om te gaan bedenken wat je kunt doen om je kansen op het vinden van jouw levenspartner te vergroten. Hoe trek je immers jouw ideale partner aan? Het kan nog een hele puzzel zijn om dit te gaan ontdekken en je verlangen gerealiseerd te zien worden. Gelukkig zijn er zeker doeltreffende acties beschikbaar die je dichterbij je droom brengen. Focus je aandacht op jezelf en werk aan je zelfvertrouwen en eigenwaarde, zodat je positieve mensen aan zult trekken. Of dit nu in levende lijve is of op Social media.

Word je eigen beste vriend

Voordat je werkelijk met iemand anders kunt verbinden, zul je eerst helemaal blij met jezelf moeten zijn. Door jezelf te geven waar je behoefte aan hebt, word je vanzelf de persoon die je graag wilt zijn. Ook binnen een relatie kun je dan duidelijker je wensen en ongenoegens aangeven, zodat je een stabielere band kunt opbouwen. Doe wat je gelukkig maakt, dus mediteer of maak een wandeling in de natuur. Wanneer jij jezelf beter leert behandelen, dan trek je ook mensen aan die je eerder zullen waarderen voor wie je bent. Je ontmoet mensen met dezelfde interesses en levensvisies en zult zo sneller een partner treffen die aansluit bij  jouw leefstijl. Je nodigt de ander als het ware uit om onderdeel te worden van jouw enthousiaste en levenslustige wereld, die al helemaal is afstemt op wie jij bent.

Blijf positief vertrouwen

Als je een partner hoopt aan te trekken, dan is het belangrijk om je gedachten zo positief mogelijk te houden. Je wilt immers een positieve eerste indruk achterlaten en negatieve gedachten hebben een nadelig effect op je gevoel van eigenwaarde. En als je slecht in je eigen vel zit, straal je ook minder en zul je minder aantrekkelijk worden voor de mannen om je heen. Je trekt als vanzelf mensen naar je toe die je minder juist gaan behandelen en dit wil je uiteraard voorkomen. Zorg er dus voor dat je blij bent met jezelf en positief over je leven denkt. Dan straal je vanzelf zelfvertrouwen en blijdschap uit en wordt de interactie met andere mensen weer een stuk aangenamer. De kans dat iemand je dan meer dan leuk vindt, wordt een stuk waarschijnlijker.

Bedenk wat voor soort relatie je wilt

In de tijd dat je nog zoekende bent naar een leuke nieuwe partner, heb je mooi de gelegenheid om goed na te denken over het soort relatie dat je wilt. Hoe wil je je voelen in relatie? Hoe wil je dat de ander je behandelt? Wat is belangrijk voor je in een partner? Door goed na te denken over alles wat een relatie tot een succes maakt, krijg je vanzelf een goed beeld over het soort partner dat hierbij aansluit. Wanneer je hem of haar dan ontmoet, zul je deze sneller kunnen herkennen en gemakkelijker het kaf van het koren kunnen scheiden.