Dingen om op te letten bij het kopen van een trampoline

0
2747

Een trampoline; iets super leuks om in de tuin te zetten wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt. Nu zijn er ontzettend veel trampolines op de markt en is het ook handig om te weten waar je nu precies allemaal op moet letten. Wel zo handig als je er eentje wil aanschaffen. Wanneer je bijvoorbeeld wil dat jouw kinderen meer buiten zijn, dan is een trampoline een perfecte aanschaf. Zij zullen er veel plezier van beleven en het is ook nog eens lekker in de buitenlucht. Het idee dat een trampoline gevaarlijk is, dat is verleden tijd. Er zijn namelijk allemaal manieren om er voor te zorgen dat kinderen veilig kunnen springen en een leuke tijd kunnen beleven!

Veilig springen

Er zijn verschillende manieren hoe je kan zorgen dat je kind veilig kan gaan springen op de trampoline. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om de trampoline in te graven, zodat ze er niet van een hoogte af kunnen vallen. Dit kan je doen door een gat te graven in de grond en daar vervolgens de trampoline in te zetten. Je kan er dan ook voor kiezen om de extra palen tussen de poten uit te laten, zodat je niet 1 meter diep hoeft te graven maar iets van 30-40 centimeter. Dat ligt uiteraard aan de specifieke trampoline die je koopt. Ook kan je een trampoline met net er omheen kopen, zodat je sowieso niet van de trampoline af kan vallen omdat er dan een net is dat je tegenhoudt. Dit voelt sowieso wel erg veilig omdat je dus eigenlijk geen kant op kan.

Nieuwprijs of op marktplaats

Een nieuwe trampoline kopen is een erge dure aankoop. Zo ben je voor een goede grote trampoline, zo een honderd of vier kwijt. Dit is een hele klap geld die je neer moet leggen voor een trampoline. Tegenwoordig staan er echter ook veel trampolines te koop en kan je bijvoorbeeld via marktplaats goedkoop een goede trampoline op de kop tikken. Nadeel is dan natuurlijk dat je de trampoline zelf op moet halen, maar dat is het dan ook wel. Je zou dan eventueel ook een nieuwe buitenrand kunnen kopen en op de oude trampoline bevestigen. De buitenrand zelf kost ook al snel 80 euro, waarbij je op marktplaats er ook een aantal hebt staan. Kijk hier dan ook vooral.

Ook voor een feestje kan het leuk zijn om kinderen op de trampoline te laten springen. Een goede trampoline kan dan ook meerdere kinderen aan tegelijkertijd en dit is voor kinderen enorm leuk om samen op te spelen. Ben je op zoek naar tips voor het organiseren van een kinderfeestje? Lees dan dit artikel. Het hoeft namelijk niet perse heel moeilijk te zijn!