woensdag, oktober 23, 2019

Fijn winkelen op het grote maar overzichtelijke Tinydeal

Post date:

Author:

Category:

In de Chinese miljoenenstad Hong Kong zijn tientallen webwinkels gevestigd. Een van de bekendste is TinyDeal. Consumenten hebben op de website de keuze uit maar liefst 50.000 producten. Dit aantal breidt zich bovendien elke dag uit, waardoor je altijd genoeg te bekijken hebt.

Categorieën

De kans is groot dat je in het enorme assortiment van Tinydeal je gewenste product vinden. De webwinkel is namelijk zeer overzichtelijk en onderverdeeld in diverse categorieën, waaronder sieraden en horloges, elektronica, meubilair en verzorging. Ook wanneer je op zoek bent naar sportspullen kun je er uitstekend terecht. De producten zijn doorgaans van Chinese makelaardij en van hoge kwaliteit.

Geen beperkingen bij inkopen

Misschien ben je zo enthousiast over Tinydeal dat je direct een groot aantal producten wilt kopen. In deze webwinkel is dat absoluut geen probleem, omdat er geen minimum is voor het totale aantal orders. Ook handelaren profiteren optimaal van deze regeling. Zonder enige beperkingen en tegen lage prijzen kopen ze hun producten in. Bovendien zijn de verzendkosten bij de meeste bestellingen ook nog eens gratis. Dit komt door het feit dat de webwinkel zelf een grote hoeveelheid producten in een keer inkoopt, waardoor het veel korting ontvangt.

Account aanmaken en betalen

Om actief te zijn op deze site dien je een account aan te maken. Je gegevens worden zeer goed beveiligd. Na het bestellen heb je een aantal mogelijkheden om te betalen, waaronder per creditcard, PayPal en een bankoverschrijving. Eventueel is Western Union of WebMoney ook mogelijk. Over het algemeen ontvang je het bestelde product binnen anderhalve week in Nederland.

Zoek maar hippe velgen uit

BMW is een automerk met misschien wel de meest stijlvolle velgen die er zijn. De autofabrikant heeft al decennia lang ervaring met het produceren...

Voor- en nadelen van kofferbakmatten

Wanneer je iemand bent die niet te nauw kijkt op de ordelijkheid in zijn auto, dan zijn kofferbakmatten of automatten misschien wel iets voor...

Verkoop jouw auto sneller via het internet met deze tips!

Heb jij reeds een nieuwe auto verkocht en wil je daarom van jouw oude auto af? Of heb je een andere reden om afstand...