Boost je verkoop met unieke winkeldisplays

0
1677
Bedrukte toonbankdisplay

In coronatijd hebben veel (offline) winkels het zwaar. Door de opgelegde beperkingen loopt de omzet terug en kun je niet zoveel klanten in de winkel verwelkomen als je zou willen. Dit zorgt ervoor dat elk klantenbezoek meer dan normaal telt. Je wilt dat je klant vindt wat hij nodig heeft en tevreden weer naar buiten gaat. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw winkel ook in deze tijd opvalt? Je kunt ervoor kiezen je winkel uit te rusten met op maat gemaakte winkeldisplays. Die vallen in het oog en zorgen dat je producten echt opvallen.

Originele toonbankdisplays

Je kent hem vast: de altijd populaire toonbankdisplay. Ze worden ook wel counterdisplays of baliedisplays genoemd. Het zijn kleine displays die ideaal zijn voor het aanzetten tot een impulsaankoop. Je zet ze op de toonbank, vlakbij de kassa, en vult ze met producten. Vlak voor of tijdens het afrekenen ziet de klant net nog dat ene product dat hij nodig heeft. Toonbankdisplays zijn dan ook het perfecte middel om een extra transactie binnen te slepen of een klein product in de schijnwerpers te zetten. Ook zijn dit soort displays handzaam en laten ze zich gemakkelijk verplaatsen.

Vloerdisplays vallen op

Een vloerdisplay is een echte blikvanger onder de winkeldisplays. Dit zijn de grotere, staande displays die het goed doen op de kop van een winkelschap. Ze vallen direct in het oog en verleiden de klant om de producten te bekijken. Perfect om een specifiek product uit de winkel een boost te geven, maar ook op beurzen of congressen misstaan ze niet. Het helpt hierbij dat vloerdisplays makkelijk plat te maken zijn en je ze daardoor gemakkelijk kunt vervoeren. Als ze ergens anders nodig zijn neem je ze snel en gemakkelijk mee.

Vloerdisplays bestaan in standaardafmetingen, maar als je op zoek bent naar iets unieks is het een goede keuze om je vloerdisplay op maat te laten maken. Dat zorgt ervoor dat de display perfect bij het product past.

Voor elke winkel de perfecte display

Winkeldisplays worden doorgaans gemaakt van karton, zoals honingraat- of golfkarton. Je bestelt ze dan ook bij een gespecialiseerde drukker. Door het gebruik van karton zijn de displays stevig en duurzaam. Een kwalitatief goede display kan tegen een stootje en gaat lang mee. Als je een display op maat wilt laten maken heb je veel om uit te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je op de display ruimte nodig voor folders, of een bepaalde indeling zodat je producten niet omvallen? Een goede drukker kan hierin met je meedenken. Heb je zelf een goed idee of een aantal schetsen van jouw perfecte ontwerp? Ook dan kun je dit vaak aan de drukker voorleggen. Het maken van een goede winkeldisplay is namelijk maatwerk. Zorg ervoor dat jouw display past bij je product en je winkel. Op die manier help je jezelf en je klanten tijdens hun winkelbezoek.