woensdag, mei 27, 2020

Rieten manden: stijlvol en functioneel!

Post date:

Author:

Category:

Heb jij thuis kleine kinderen? Dan slingert het speelgoed ongetwijfeld in de rondte. Dit is natuurlijk niet echt handig. Zo kun jij je aan dit speelgoed bezeren of erover struiken indien dit op de grond ligt. Daarnaast geeft rondslingerend speelgoed niet echt een fijn gevoel wanneer jij bezoek over de vloer krijgt. Het geeft namelijk een slordige indruk wanneer er overal speelgoed en andere rommel ligt. Daarom doe je er goed aan het speelgoed van jouw kinderen op te bergen. Hiertoe heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun jij bijvoorbeeld grote plastic opbergboxen kopen. Deze kosten weinig geld, maar zijn toch hartstikke functioneel. Toch doet zo’n plastic bak afbreuk aan jouw interieur. Het ziet er gewoon ontzettend goedkoop uit. Wil jij een stijlvolle en functionele optie voor het opbergen van jouw spullen? Kies dan voor rieten manden.

Waarom rieten manden?

Riet is een degelijk materiaal. Wanneer jij kiest voor rieten manden,hoef je deze niet binnen een paar jaar alweer te vervangen. Althans, niet wanneer jij er normaal mee omgaat. Indien jij normaal met jouw rieten manden omgaat, heb je er heel wat jaren plezier van. Riet is natuurlijk niet alleen maar stevig, want het is ook hartstikke mooi. Het is namelijk een natuurlijk materiaal en daar houden veel mensen van. Een rieten mand geeft daardoor ook vaak een extra dimensie aan jouw interieur. Denk dus vooral niet dat een rieten mand alleen functioneel is, want zo’n mand is ook nog eens bijzonder stijlvol!

Verschillende soorten rieten manden

Ben jij op zoek naar rieten manden om spullen in op te bergen? Dan moet je zeker eens naar de unieke rieten manden van Sweetlivingshop.nl kijken. Eenmaal op deze site valt het je al snel genoeg op dat je talloze mogelijkheden hebt. Dat klopt, want rieten manden zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en zelfs kleuren. Weet jij niet wat de mogelijkheden allemaal zijn? Wij zetten hier een aantal opties voor jou op een rijtje.

Rieten mand met deksel

De rieten mand met deksel is natuurlijk ideaal om spullen in op te bergen. Het merendeel van deze manden heeft grote afmetingen. Hierdoor kun jij er ontzettend veel in kwijt. Zo kun je deze rieten mand bijvoorbeeld gebruiken om speelgoed van jouw kinderen in op te bergen. Uiteraard kun jij er ook allerlei andere spullen in kwijt. Zo kun je een rieten mand met deksel bijvoorbeeld ook prima gebruiken als wasmand. Zo’n rieten mand is daarnaast ook een toevoeging aan jouw interieur.

Klein rieten mandje

Wil jij geen opbergruimte voor speelgoed, maar bijvoorbeeld voor tijdschriften, handschoenen of andere kleine dingen? Dan is het natuurlijk wat overdreven om een grote rieten mand aan te schaffen. De kans is namelijk groot dat deze straks nog niet voor de helft gevuld is. Bovendien neemt een grote rieten mand jou misschien wel te veel ruimte in. Gelukkig zijn er ook kleinere exemplaren verkrijgbaar. Deze kun je bijvoorbeeld prima onder jouw salontafel of in een stellingkast plaatsen. Indien jij de rieten manden als opbergplek voor handschoenen, mutsen en sjaals wilt gebruiken, kun je ze natuurlijk ook bovenop jouw kapstok plaatsen.

Rieten mand voor de sier

We lichtten hierboven een aantal voordelen en opties van rieten manden uit. Zo weet je nu dat zo’n mand niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens functioneel. Heb jij thuis niet veel rommel en hoef je dus geen rieten manden om spullen in op te bergen? Dan wil dit natuurlijk nog niet zeggen dat jij rieten manden ook maar links moet liggen. Je kunt rieten manden namelijk ook prima gebruiken ter decoratie van jouw woning. Zo kun je bijvoorbeeld een rieten mand met leuke opdruk in een hoekje plaatsen of naast een stoel zetten. En wie weet komt zo’n mand in de toekomst toch nog wel van pas als opbergplek. Kortom: rieten manden kan iedereen wel gebruiken in huis!

Lees ook: alles wat je moet weten over slimme verlichting in huis

Zo maak je sparen jouw lifestyle

Sparen is belangrijk. Dat leer je al op jonge leeftijd. Het is alleen lastiger dan het lijkt om een goed bedrag bijeen te krijgen....

Met deze sporten verbrand je optimaal calorieën

Het lijkt wel alsof we maar op twee sporten durven te vertrouwen als het om het verbranden van lichaamsvet gaat. Als je niet aan...

Waar woon je het duurst? En waar het goedkoopst?

Ben je op zoek naar de ideale plek om te wonen? Dan kijk je natuurlijk in belangrijke mate ook naar wat het kost. In...