De laatste trends voor uw tuin

0
932
moderne tuin

De zomer staat weer voor de deur en we gaan weer genieten van de zon in de tuin. Dit wil je natuurlijk in een sfeervolle omgeving. Dit doe je aan de hand van diverse stijlen. Zit jij gezellig samen met het gezin aan een chique tuintafel of lekker in de zon op een stijlvol tuinbankje? Maak kennis met de nieuwste trends voor bij jou in de tuin.

De luxe van Club chique

Club chique staat helemaal in het teken van comfort en luxe. Chique stoelen en banken met fijne kussens om urenlang in te zitten. Deze stijlvolle meubels komen vooral in donkerblauwe kleuren met een sprankje goud om een elegante sfeer te creëren. De stijl Club chique wordt afgemaakt met mooie artistieke decoratie om het luxegevoel in huis te brengen. Denk hierbij gouden beeldjes van dieren of vazen.

Bij deze chique stijl hoort natuurlijk een lekker wijntje of een heerlijk speciaal biertje. Geniet van een culinair Italiaans gerecht. Niets gaat boven een overheerlijke authentiek Italiaanse pasta met een wijn uit één van de oudste wijnstreken van de wereld in Frankrijk. Geniet van een luxe avond met het gezin onder het genot een lekkere avondmaal.

Een kleurrijke tuin met Colorful World

De vele kleuren van Colorful World brengen een vrolijke sfeer in de tuin. In deze stijl gebruik je allemaal verschillende kleuren door elkaar: blauw, roze, geel, groen en rood. Laat dit terugkomen door verschillende printen en stoffen te gebruiken. Wees zeker niet voorzichtig en leef je lekker uit. Probeer te spelen met verschillende culturen en breng de hele wereld bij jou in huis.

Waarom kiezen als je ook allebei kan doen? In deze te gekke stijl worden alle soorten meubelen met elkaar gecombineerd worden. Wees niet bang om gekleurde kuipstoelen te combineren met een rope tuinstoel onder een vrolijke parasol. Het samenstellen van een tuin is nog nooit zo simpel geweest. Laat al je creativiteit de vrije loop en maak van jouw tuin een ware kleurenexplosie met elementen van over de hele wereld.

De stoere uitstraling van Rock the City

Deze stijl is een industriële look met harde materialen met felle kleuren. Denk hierbij aan betonnen vloeren, stalen constructies gecombineerd in aluminium meubilair in de kleuren blauw, geel en oranje. Het is belangrijk dat je hier rustig in blijft en minimale aankleding gebruikt. De harde materialen maak je comfortabel door zachte kussens en kleed je aan met kleine decoratie. Misschien heb je al een begin van een mooie stadstuin met een oude bakstenen muur. Dit is de perfecte basis om een eigen stadstuin te creëren. Vergeet daarbij niet om enkele planten toe te voegen als decoratie en groen in de tuin.

Bij zo’n stoere tuin hoort natuurlijk een bijpassende barbecue. Hiermee kan je na een lange werkdag genieten van een heerlijk stukje vlees. Zet de tafel klaar met een mooie gaslantaarn met servies gemaakt van aardewerk. Word jij de nieuwe grillmeester van de familie?