woensdag, mei 27, 2020

Op zoek naar een leuk uitje? Ga op roadtrip door Nederland

Post date:

Author:

Category:

Wie denkt dat Nederland een saai land is waar niets te beleven is, heeft het mis. Natuurlijk zullen er veel mensen zijn die bij een vakantie al snel denken aan zon, zee en strand in bijvoorbeeld Spanje of Griekenland, maar ook in Nederland zijn er veel mooie plekken die je kunt bezoeken om er lekker tussenuit te gaan. Heb jij deze zomer een paar dagen vrij en zoek je nog een leuke bestemming om bijvoorbeeld met je partner of je familie te bezoeken? De onderstaande bestemmingen vallen erg in de smaak en zullen je een leuke tijd laten beleven.

Noordwijk aan Zee

Voor een lekker dagje aan het strand is het niet noodzakelijk om het vliegtuig naar het buitenland te pakken. Aan de westkust van ons land vind je vele leuke plekken om een heerlijk dagje strand te beleven. Eén van die leuke plekken is Noordwijk aan Zee. Noordwijk is een gezellig dorpje in Zuid-Holland met een leuk strand. Je vindt er gezellige restaurants en sfeervolle terrassen, winkeltjes om heerlijk te shoppen, maar bovenal een prachtig strand. Hier krijg je ongetwijfeld dat fijne vakantiegevoel.

Limburgse heuvels

In Zuid-Limburg is altijd wat te beleven, waar je ook naar op zoek bent. Hou je van gezelligheid, zoek dan één van de leuke dorpjes op. Hou je van wat meer actie en ga je bijvoorbeeld graag wandelen of fietsen? Ook dan zit je hier goed. In de buurt van Valkenburg vind je veel hoogteverschillen en kun je je helemaal uitleven met de racefiets of mountainbike. Als kers op de taart kun je Maastricht bezoeken, de grootste stad uit de regio. Zuid-Limburg is een leuke regio waar je in een paar dagen een heerlijke mini vakantie kunt beleven.

Waddeneilanden

Zoek jij een plek waar je even helemaal tot rust kunt komen, lekker kunt uitwaaien op het strand en kunt genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft? Dan zit je goed op één van de Waddeneilanden. Vanaf het vasteland kun je met een boot de eilanden bereiken, waar je kunt genieten van een prachtig stukje Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld op Texel of Vlieland een leuke overnachting boeken, om de volgende ochtend het eiland te gaan verkennen. De eilanden zijn ook prima met de auto te bereiken, je kunt namelijk met de auto op de boot naar de eilanden varen.

Een vakantie in eigen land is dus een prima optie voor wie met de auto op pad wil. Omdat de afstanden in Nederland relatief klein zijn vergeleken met andere landen, is een mooi plekje nooit ver weg. Zorg dat je goed voorbereid op pad gaat, en zorg dus ook voor een goede autoverzekering. Kijk online bijvoorbeeld voor een goede maar goedkope autoverzekering van Diks, zodat je veilig op pad kunt. Ga je in op je bestemming een auto huren? Bekijk dan ook de mogelijkheden voor een tijdelijke autoverzekering. Veel plezier in ons prachtige Nederland.

Zo maak je sparen jouw lifestyle

Sparen is belangrijk. Dat leer je al op jonge leeftijd. Het is alleen lastiger dan het lijkt om een goed bedrag bijeen te krijgen....

Met deze sporten verbrand je optimaal calorieën

Het lijkt wel alsof we maar op twee sporten durven te vertrouwen als het om het verbranden van lichaamsvet gaat. Als je niet aan...

Waar woon je het duurst? En waar het goedkoopst?

Ben je op zoek naar de ideale plek om te wonen? Dan kijk je natuurlijk in belangrijke mate ook naar wat het kost. In...