Neem je hond mee op vakantie in Frankrijk

0
1834
op vakantie met de hond

Als jij het trotse baasje bent van een trouwe viervoeter, betrek je jouw lieve vriend met vacht ongetwijfeld bij het maken van vakantieplannen. Wil jij aankomende zomervakantie een vakantie boeken en gaat de hond ook mee? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want tegenwoordig spelen veel vakantieparken in binnen-en buitenland in op de wensen van hondeneigenaren. Zo ook diverse ketens met luxe parken in het zonnige Frankrijk. De gevarieerde natuur, de prachtige heuvellandschappen en natuurlijk het strand, bieden stuk voor stuk fijne plekken voor mensen met honden. Niet alleen zijn de vakantieparken van alle gemakken voorzien, maar biedt een vakantiehuis in Frankrijk met hond een veilige en weidse plek waar de kinderen naar hartenlust met hun geliefde huisdier kunnen spelen.

Heerlijk toeven voor viervoeters

In Midden- en Zuid-Frankrijk bevinden zich diverse mooie vakantieparken met villa’s speciaal voor gasten met honden. Naast de huizen voor hondenbezitters, zijn er uiteraard ook vakantiehuizen waar de hond niet welkom is. Die zijn voorbehouden aan mensen die het niet op prijs stellen om te verblijven in een accommodatie waar deze huisdieren zijn geweest of voor gasten die allergisch zijn. Op sommige parken is de spoeling iets dunner en is het alleen op aanvraag mogelijk om specifieke vakantievilla’s te boeken waar de hond ook vakantie mag vieren. Het is dus altijd van belang om bij je reservering aan te geven dat je jouw hond wilt meenemen. De beheerders van het door jou gekozen park zorgen er dan voor dat er een prachtige accommodatie voor je wordt geboekt, waar het ook voor je viervoeter heerlijk toeven is.

Comfortabele vakantievilla

Ook prettig om te weten, is dat een vakantiepark in Zuid-Frankrijk of Midden-Frankrijk waar je met de hond terecht kunt, zeer comfortabel is ingericht. De vakantiehuizen liggen in de Dordogne – Lot, de Provence, de Languedoc, de Poitou-Charentes en de Aquitaine – Gironde. Ze zijn voorzien van alle luxe en comfort die je van een eigentijdse keten mag verwachten. Veelal hebben de vakantieparken een restaurant, zwembad, WiFi, speeltuin, tennisbaan en animatie. Ook is er een receptie met medewerkers die Nederlands en Engels spreken. Waar ga jij deze zomer samen met je trouwe vriend naartoe?