zondag, mei 31, 2020

Even er heerlijk tussenuit in een bungalowpark van Landal Greenparks

Post date:

Author:

Category:

In het drukke dagelijkse bestaan is het fijn om soms even te kunnen ontspannen. Even erop uit naar een van de bungalowparken van Landal Greenparks is dan ook een heel goed idee. Dit dynamische bedrijf is al meer dan 60 jaar lang verantwoordelijk voor vakantiebungalows in heel Europa. Naast een heerlijk verblijf in Nederland behoort ook een bungalowpark in andere Europese landen tot de mogelijkheden.

Landal Greenparks

Voor rust en ruimte kun je uitstekend terecht bij Landal Greenparks. Het Nederlandse bedrijf bestaat al sinds 1954. In eerste instantie werden de bungalows van Landal in de jaren ’50 gebouwd om het personeel te huisvesten. Het aantal werknemers dat hier gebruik van maakte bleek in de praktijk echter flink tegen te vallen. Zodoende besloot het bedrijf om de bungalows ook te verhuren aan buitenstaanders. Deze beslissing bleek een schot in de roos. De afgelopen decennia heeft Landal Greenparks honderdduizenden mensen een fantastische vakantie bezorgd.

Landal Greenparks bungalowparken

Het aantal Landal bungalowparken breidt zich nog bijna elk jaar uit. Inmiddels zijn er ruim 80 parken en 13.500 bungalows gebouwd. Nederland is verreweg de grootste aanbieder met 54 parken. Maar Landal heeft haar activiteiten ook uitgebreid naar het buitenland. De bungalowparken zijn inmiddels in heel Europa te vinden. Zo hebben ook de parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Hongarije een zeer goede naam. Het eerste bungalowpark in Duitsland verscheen trouwens al in 1964.

Rust, ruimte en ontspanning

Landal Greenparks slaagt erin om zich te onderscheiden van andere bungalowparken. Niet alleen door het grote aanbod aan bungalows tot ver over de grens, maar ook door haar visie en doelstellingen. Het bedrijf wil namelijk rust, ruimte en natuur bieden aan haar gasten. In de Landal parken heerst dan ook altijd een rustige en ontspannen sfeer. Het zijn fantastische plekken om je dagelijkse beslommeringen even achter je te laten. Gezinnen vermaken zich er bovendien prima. Acht van de 54 Landal parken beschikken namelijk over een camping die voorzien is van alle faciliteiten.

Verblijf in de natuur

Vrijwel alle Landal Greenparken bevinden zich in de natuur. Verblijf bijvoorbeeld in een bungalow op de heide, en maak prachtige wandelingen in de buitenlucht. Landal wil natuur en duurzaamheid d zo goed mogelijk met elkaar combineren. Zoveel mogelijk groen heeft namelijk een positieve uitwerking op de mens. Niet voor niets is Landal al 4 jaar lang het meeste klantvriendelijke bedrijf in de recreatiesector in Nederland.

Mooie prijzen

Voor de rust, ruimte en natuur van Landal Greenparks betaal je gelukkig niet de hoofdprijs. De voordelige prijzen zijn namelijk een ander groot pluspunt van de organisatie. Gasten profiteren regelmatig van mooie aanbiedingen wanneer ze lang in het bungalowpark verblijven. Zo ontvang je 50% korting op de laagst geprijsde weken met een verblijf van twee weken op hetzelfde bungalow. Een verblijf van drie aaneengesloten weken levert je zelfs een korting van 80 procent op de laagst geprijsde week op. Deze zogeheten ‘lang verblijf korting’ wordt tijdens het boekingsproces meteen meegerekend.

Last minutes Landal Greenparks

Hou er wel rekening mee dat de mooie kortingen van Landal Greenparks gelden op basis van beschikbaarheid en alleen voor bepaalde typen accommodaties. Bij grotere accommodaties ontvang je vaak geen korting. Hoe dan ook heeft Landal Greenparks een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Helemaal wanneer je de last-minutes ook meerekent. Profiteer bijvoorbeeld van maar liefst 30 procent korting op een bungalow in de voorjaarsvakantie. Dit is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen die er buiten het hoogseizoen even lekker uit willen. Het is wel belangrijk om op tijd te reserveren. De last minutes van Landal Greenparks zijn namelijk erg in trek.

Zelf je kapsel kunnen bijwerken

Zelf je haar kunnen knippen, zou dat niet gemakkelijk zijn? Misschien wil je het niet geloven, maar het is wel echt mogelijk. Zeker wanneer...

Procureur: multifunctioneel braadstuk in zomer en winter

Wel eens een mooi varkensbraadstuk gemaakt? Niet? Doen! En dan zeker eens proberen met procureur. Procureur is sowieso een goed idee en je kunt...

Zo maak je sparen jouw lifestyle

Sparen is belangrijk. Dat leer je al op jonge leeftijd. Het is alleen lastiger dan het lijkt om een goed bedrag bijeen te krijgen....