zondag, mei 31, 2020

In vogelvlucht over Arnhem met GreetZZ Ballonvaarten

Post date:

Author:

Category:

Ervaar de schoonheid van de stad Arnhem en omliggende natuur van boven tijdens een ballonvlucht. Misschien woon je al je hele leven in deze stad of werk je hier een aantal dagen in de week. Het centrum zal je vast op je duimpje kennen. Heb je de stad echter wel op verschillende manieren ervaren? Wij garanderen je dat een ballonvlucht een geheel nieuwe kijk op jouw prachtige stad geeft. Hierna zul je anders door de straten lopen.

Ontdek het unieke centrum van Arnhem tijdens een ballonvlucht

Een luchtballon kunnen we geen specifieke kant opsturen. Daarom zijn wij altijd afhankelijk van welke kant de wind op gaat. Heb je geluk en varen we recht over het centrum heen? Dan valt als eerste de John Frost brug op, deze belangrijke verkeersbrug naar Arnhem wordt ook vaak gebruikt tijdens Kingsday en viering rondom de bevrijding van Arnhem.

Varen we verder dan zien we de St. Eusebiuskerk met daaromheen de markt van Arnhem en met zomers weer, de gevulde terrassen. Kijken we iets verder dan zien we de winkelstraten van boven, het station en iets opzij het Roermondsplein. Voor sommigen een geliefd kunstwerk en voor anderen een doorn in het oog. Van bovenaf ziet het plein er in ieder geval erg kunstzinnig uit.

Met een beetje geluk varen we richting de meest innovatieve dierentuin van Nederland: de Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. De speciaal voor de dieren gecreëerde natuuromgevingen kun je perfect van boven bekijken. Varen we over het openluchtmuseum heen, dan voelt het alsof je in Madurodam loopt.
Ballonvaart over de prachtige natuur rondom Arnhem

Kies je voor een ballonvaart ballonvaart om de schitterende omgeving van Arnhem van boven te bekijken? Goede keuze! Er is zoveel moois in deze omgeving te zien. Zoals de Nederrijn en de IJssel die langs de stad kronkelen. Varen we in de richting van Nijmegen dan kunnen we ook de Waal bekijken. De natuur tussen deze grote rivieren is werkelijk prachtig, water en voeding is er genoeg en dat zie je terug!

Ook als we van de rivieren af varen is er bijzonder mooie natuur te ontdekken. Wat denk je van het bosrijke gebied in en rondom Arnhem? Zoals de parken in de wijken Sonsbeek en Klarenbeek. En wat dacht je van Nationaal park de Veluwe met daarin het Kröller Müller museum? Op het tempo van onze langzaam bewegende luchtballon kun je heerlijk je ogen uitkijken. Hoog boven de weilanden, landerijen, zandvlakten en bossen zie je pas hoe overweldigend mooi de natuur in dit gebied is.

Comfortabele ballonvlucht met GreetZZ Ballonvaarten

Met de ruime manden van onze luchtballon verzekeren wij je van een comfortabele vlucht. Tot 32 personen kunnen er per mand mee de lucht in. Met behulp van de schokdempende vloeren kom je ook weer rustig op de grond terecht. Tijdens een ballonvaart zul je geen last hebben van de kou. Wij varen op hetzelfde tempo van de wind mee, waardoor het binnen de mand niet ‘waait’, daarnaast staan we onder de warme brander dus je zal het eerder warm dan koud krijgen. Kies voor een ballonvlucht met GreetZZ Ballonvaarten voor de mooiste ervaring!

Zelf je kapsel kunnen bijwerken

Zelf je haar kunnen knippen, zou dat niet gemakkelijk zijn? Misschien wil je het niet geloven, maar het is wel echt mogelijk. Zeker wanneer...

Procureur: multifunctioneel braadstuk in zomer en winter

Wel eens een mooi varkensbraadstuk gemaakt? Niet? Doen! En dan zeker eens proberen met procureur. Procureur is sowieso een goed idee en je kunt...

Zo maak je sparen jouw lifestyle

Sparen is belangrijk. Dat leer je al op jonge leeftijd. Het is alleen lastiger dan het lijkt om een goed bedrag bijeen te krijgen....