In een sexshop is niets raar

0
2175
man en vrouw in bed

Vind je het een beetje gênant om in een sexshop op zoek te gaan naar attributen die passen bij jouw seksuele voorkeuren? Helemaal niet nodig! Als er één winkel is waar echt niets raar is, dan is het de sekswinkel wel. Hier vindt iedereen wat hij of zij zoekt, welke seksuele voorkeuren iemand ook heeft. Niets is raar, alles wat jij prettig vindt is oké.

De meest openminded winkels van het land

Misschien is het best een hoge drempel, die ene die figuurlijk voor de deur van de seksshop ligt. Want als je hier naar binnen loopt, dan doe je dat niet voor nieuwe sokken of een tube tandpasta. Nee, iedereen die je naar binnen ziet gaan weet wel zo’n beetje wat je in gedachten hebt. En de mensen die zich binnen bevinden, die vragen zich als ze jou de deur door zien komen vast en zeker af wat je preciés in gedachten hebt. Toch?

Beide gevallen zijn waar. Ja, mensen die je de winkel in zien gaan weten tussen welk assortiment je gaat neuzen. Zou je je daarvoor moeten schamen? Welnee! Iedereen doet aan seks, dat jij daar geen uitzondering op vormt is geen verrassing. En dat de mensen die zich binnen bevinden precies willen weten wat je zoekt? Ook dat is niet vreemd, zeker niet als het om medewerkers van de winkel gaat; zij willen je tenslotte zo goed mogelijk helpen om jou als tevreden klant weer naar buiten te laten gaan. En dus zullen ze je vragen stellen die een ander je niet snel zou stellen. Informeren naar je seksuele voorkeuren, of je bepaalde voorkeuren hebt voor je masturbator of vibrator, zoals de bakker vraagt of je liever wit of bruin brood hebt. Hierbinnen is namelijk helemaal niets vreemd, en staan de medewerkers simpelweg voor je klaar om jou te helpen vinden wat je zoekt. Die drempel is misschien even lastig, maar zeker de moeite van het nemen waard.

Online kan natuurlijk ook

Vind je dat echt nog een beetje te spannend? Wil je echt liever niet dat mensen je deze shop binnen zien wandelen, of heb je er echt geen behoefte aan om met een verkoper je voorkeuren te bespreken? Ook dat is geen probleem. Voor wie seksspeeltjes liever thuis uitzoekt zijn er ook prima online shops te vinden, waar je in alle rust en privacy rond kunt surfen en op zoek kunt gaan naar de attributen die bij jou passen. Prettig voor wie dat liever in zijn eentje doet, of nog niet zo zeker is om openlijk over seks en speeltjes te praten, maar ook voor wie online shoppen bij de meeste aankopen de voorkeuren heeft, dus waarom nu niet. Jij kiest, jij bepaalt!