Tips om koopjes te scoren

0
3022

Soms ben je op zoek naar dat ene item, maar kan je het nergens met korting vinden. Of soms merk je dat je net iets te veel aan het uitgeven bent en dit graag wat minder zou willen doen. Dan kan het een goed plan zijn om de hand op de portemonnee te houden, maar soms heb je toch echt iets nodig. Of wil je gewoon heel graag iets en wil je er graag korting op. Iedereen kent dat gevoel denk ik wel, dat je iets al heel graag op je wensenlijstje hebt staan maar het maar niet lukt om het voordelig aan te schaffen. Herken jij dit? Lees dan verder om wat tips te krijgen om koopjes te scoren!

Tweedehands!

Soms schiet het er compleet bij in, dat er ook nog een kringloop bestaat of marktplaats bijvoorbeeld. Heerlijk om eens een middag in de kringloopwinkel rond te struinen op zoek naar de mooiste pareltjes. Dit kan wel veel tijd in beslag nemen omdat ze misschien niet bij de eerste en de beste kringloopwinkel hebben wat jij zou willen hebben. Zo kan je eventueel ook van te voren de kringloopwinkel opbellen om te informeren.
Daarnaast zou je eens een kijkje kunnen nemen op marktplaats. Hier staan genoeg artikelen op, wellicht staat er precies wat jij wil. Tegenwoordig heb je ook op Facebook een Marketplace, waar je dus ook dingen kan zien die mensen te koop hebben gezet. Erg handig om ook eens een kijkje te nemen zodat je wat geld weet te besparen!

Toch liever nieuw?

Natuurlijk kan het soms ook fijn zijn om nieuwe dingen aan te schaffen. Zo is ondergoed wel belangrijk om nieuw aan te schaffen en zijn er ook een aantal andere items die prettig zijn om nieuw te hebben. Een tip hiervoor is om te wachten met winkelen tot de uitverkoop. Daarnaast zou je gebruik kunnen maken van kortingssites. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan Zalando Lounge, een onderdeel van Zalando zelf. Hier komen alleen maar merken voorbij die dan met een flinke korting worden aangeboden. Het voordeel hiervan is dat je vaak zo’n 75% korting krijgt op een artikel, maar je moet er wel snel bij zijn. Zo kan je zien welke merken de volgende ochtend online komen te staan. Dat betekent dat je eigenlijk zo vroeg mogelijk moet gaan kijken om te zorgen dat je nog de allermooiste items weet te bemachtigen. Dit kan bijvoorbeeld met ondergoed, maar ook schoenen of jassen. Scheelt toch weer geld!
Voor meubels heb je ook zoiets, dat heet WestWing. Hier heb je ook flinke korting op meubels, maar ook op accessoires. Denk bijvoorbeeld aan kussens of juist een bijzettafel, alles heb je daar eigenlijk wel. Hetzelfde verhaal geldt hier wel, op is ook echt op. Bij deze webshop is het dus ook handig om er snel bij te zijn zodat je niet achter het net vist!
Vraag je je af wat je moet kopen? En twijfel je bijvoorbeeld tussen iets dat goedkoop is en een duurdere variant? Lees dan dit artikel en krijg wat meer duidelijkheid.