Wereld Prematurendag: hier vind je de liefste kleertjes voor premature baby’s

0
4075
schattige newborn

Op 17 november is het Wereld Prematurendag. Op die dag wordt extra aandacht gegeven aan vroeggeboren kinderen. Wist je dat in Nederland jaarlijks zo’n 15.000 baby’s te vroeg geboren worden? Vroeggeboren kindjes zijn vaak nog erg klein, waardoor het lastig kan zijn geschikte kleertjes te vinden. Daarom zetten we vandaag een merk in het zonnetje waar je niet alleen terecht kunt voor leuke babykleertjes en accessoires, maar ook voor lieve, mooie kleertjes voor premature baby’s.

The cutest baby brand

Maak kennis met Donder, ook wel bekend als the cutest baby brand. Dit jonge bedrijf werd opgericht door Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin. Je herkent de kleertjes van Donder meteen aan de zachte kleuren en het leuke donderpufje, dat op veel van de kleren terugkomt. Ook voor fijne accessoires kun je bij het leuke merk terecht. Denk aan handige luiertassen, mooie omslagdoeken en speelse rammelaars.

Van rompertjes tot babybeanies

Verschillende kleertjes van de Basics-collectie van Donder zijn al beschikbaar vanaf maat 38. Dat betekent dat ook premature baby’s de heerlijk zachte kleertjes goed kunnen dragen. Je kunt je kleintje dus gemakkelijk aankleden met een lief shirtje en babyjoggingbroekje in de juiste maat. De stof waarvan de kleertjes gemaakt zijn is heerlijk zacht, waardoor het de gevoelige huid van je newborn niet zal irriteren.

Goed voor je kleintje, goed voor de wereld

Donder vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom worden de kleertjes van het merk gemaakt van duurzaam bio-katoen. Bij de productie van dat katoen wordt rekening gehouden met de natuur en de grondstoffen die worden gebruikt. De stof is van hoge kwaliteit en heerlijk zacht, waardoor hij niet alleen goed is voor de wereld, maar ook voor de huid van je baby. Alle bestellingen die Donder verstuurt worden verpakt in handige zakjes van suikerriet. Daar komt dus geen plastic bij kijken, en ook dat is goed voor de natuur. Daarmee heb je met je aankoop bij Donder een positieve invloed op de wereld waar je kleintje in opgroeit.