Leuke kinderkleding voor de zomer

0
1637
kinderkleding zomer

Het duurt nog even voor dat het zomer is, maar voor je het weet is het alweer zover. Dan komt er voor iedereen weer nieuwe kleding in de kast en dus ook voor de kinderen. De zomerkleding van vorig jaar kan wel uit de kast, want daar zijn ze waarschijnlijk allang uitgegroeid en daar moet weer nieuwe zomerkleding voor komen. Maar wat kunnen de kinderen deze zomer dragen?

De zomertrends in kinderkleding van 2019

De trends van deze zomer zijn heel veel kleuren. Dit zijn de sterke kleuren, maar ook zeker de pastelkleuren zal je veel voorbij zien komen. Lekker creatief zijn met printjes en kleuren is in de zomer van 2019 helemaal niet gek. Wat vooral opvalt is dat prints en retro-designs vormen heel belangrijk zijn in deze trends.

Wat je ook erg veel terug gaat zien deze zomer is de sportieve look. Deze stijl was er de vorige seizoenen ook al, maar ook in de zomer kan deze prima gedragen worden. Je moet hier bijvoorbeeld denken een hippe trainingsbroek of een stoer trainingsjack. Wat is er nou fijner voor een kind dan in zulke lekkere comfortabele kleding lopen.

Ook de streepjes kunnen weer gedragen worden deze zomer. Je ziet ze eigenlijk al heel veel en eigenlijk kunnen ze dan ook altijd wel gedragen worden. Het blijft iets wat in blijft. Je moet hier dan ook vooral denken aan blauwe kleding met witte strepen.

Ook vinden we veel prints terug, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Printjes ga je veel zien in op kleding, maar ook borduurwerken. Ook tropische printjes zijn niet te missen in de zomer natuurlijk. Dit past perfect bij de zomer en er niks leukers dan mooie bladeren van bloemen op een jurkje of een shirtje.

Ook de pastelkleuren zijn weer volop te zien. Hierboven las je al dat de felle kleuren, maar ook de pastelkleuren weer helemaal een trend zijn. De kleuren die je hier vooral gaat zien zijn: lichtblauw en poeder roze.

Leuke broekjes, rokjes, jurkjes en shirtjes voor de zomer

Zomerkleding is natuurlijk erg leuk om uit te zoeken, want dat betekent dat het mooie weer voor de deur staat. De dikke truien kunnen uit de kast en die kunnen plaats maken voor leuke korte broeken, jurkjes, shirtjes en leuke rokjes van B.nosy. Er is genoeg zomerkleding voor kinderen te vinden. Uiteraard wil je voor jouw dochter een paar leuke jurkjes in de kast hebben hangen en wat leuke korte broeken voor je zoon.

Makkelijk combineren

De setjes zijn niet meer van deze tijd en printjes combineren is dan ook helemaal de trend van 2019. Het is daarom niet meer zo moeilijk om kleding uit te zoeken wat bij elkaar past, want deze zomer kan eigenlijk heel veel bij elkaar. Printjes kunnen leuk met elkaar gecombineerd worden en verschillende kleuren passen ook perfect bij elkaar. Het is daarom helemaal niet belangrijk om setjes kleding te kopen voor je kinderen, maar je kan ze gewoon lekker makkelijke combineren met elkaar.

Basic zomerkleding voor kinderen

Uiteraard is basic zomerkleding voor kinderen altijd makkelijk. Het is sowieso handig dat ze hier een aantal kledingstukken van in de kast hebben liggen. Gewoon een leuke korte spijkerbroek van Name it met een mooi shirt erop of een leuk makkelijk jurkje, die ze snel kunnen aantrekken. Hierbij hoef je dan ook niet zoveel na te denken of het nou wel bij elkaar past of juist niet. Met basic kleding voor je kinderen maak je het een stuk makkelijker.

In de zomer wordt er natuurlijk ook heel veel buiten gespeeld en daarom is het van belang, dat er kleding wordt uitgekozen wat lekker zit. Op deze manier kunnen de kinderen gewoon lekker buiten blijven spelen en hebben ze geen last van hun kleding.