Erop uit met de elektrische mamafiets!

0
2441
moeder en kind zonsondergang

Op een veilige manier met jouw kind(eren) op pad. Hoe lekker is dat! Al helemaal als je daar zelf niet zoveel inspanning meer voor hoeft te leveren, want het kan nogal zwaar zijn met twee peuters op de fiets. De elektrische mamafiets biedt gemak, veiligheid en maakt je als moeder (of vader) flexibel. Doordat de fiets elektrisch is heb je altijd de wind in je rug! Ideaal voor de kleine afstanden, maar ook voor de wat langere fietstochtjes. De elektrische fiets maakt een opmars en is enorm populair, en wij begrijpen wel waarom.

Het comfort van elektrische mamafietsen

Een mamafiets is niet alleen een mamafiets omdat er kinderzitjes op zijn bevestigd, er zijn behoorlijk wat aspecten die deze fiets uniek maken! De ruime instap mogelijkheid, het comfortabele zadel met vering, het brede stuur en de lichte aluminium frames dragen bij aan het ultieme fietscomfort. De fiets staat altijd stevig, vanwege de tweepoot standaard. Maar wat zeker niet onopgemerkt kan blijven is dat Stella’s elektrische moederfiets zorgt voor een lichte ondersteuning en dus verlichting tijdens de fietstocht! Met de 250 W 40 Nm fluisterstille voorwielmotor hoef je op deze elektrische mamafiets zelf niet zoveel kracht te zetten. Niet verkeerd toch, wanneer je met tegenwind een heuvel tegemoet gaat en moet trappen voor drie? Als je ergens chagrijnig van kan worden is het wel het gevoel hebben dat je constant tegenwind hebt, welke richting je ook op fietst. Zo draagt de elektrische moederfiets ook nog eens bij aan een vrolijk humeur!

Een veilig en hip design

Naast al deze voordelen wat het comfort betreft wil het oog natuurlijk ook wat! De technische snufjes zijn subtiel weggewerkt waardoor het hippe ontwerp van deze unisex fiets (want ook vaders komen ermee weg), eruit springt! Het allerbelangrijkst is dat je veilig op weg kunt met je kind(eren). De stevige tweepoot standaard en stuurblokkering zorgen ervoor dat de fiets altijd stabiel staat. Zo kun je jouw kroost gemakkelijk en veilig in het zitje zetten, en er uiteraard weer veilig uit tillen. De displays zijn duidelijk leesbaar dus je kunt je ogen goed op de weg houden. Daarnaast is de elektrische mamafiets gemakkelijk met één hand te bedienen. De elektrische mamafiets is betaalbaar en heeft een lange levensduur vanwege de goede kwaliteit. Een investering die het dubbel en dwars waard is lijkt ons.

Benieuwd of de elektrischemamafiets bij jou past? Vraag nu een gratis proefrit aan!